Dětský den oslaví děti v BILLE s jablky z České farmy

Společnost BILLA se rozhodla oslavit Mezinárodní den dětí v duchu hesla „Kdo jablko denně sní, k tomu lékař nechodí“. Každé dítě, které tak 1. června zavítá do BILLY, dostane při nákupu jedno jablko z České farmy. 

Podle statistik spotřeba jablek v ČR neustále roste. Dle posledních údajů ČSÚ zkonzumuje jeden člověk za rok 22,3 kg jablek.

„Toto číslo nám připadá ale stále příliš nízké, a proto jsme se rozhodli s tím něco dělat. V rámci speciální akce chceme dětem i rodičům připomenout, že toto ovoce je nejen dobré, ale především zdravé. Stačí si jen vybrat odrůdu podle své chuti a u nás jich máme opravdu dostatek,“ uvádí Jaroslaw Szcyzpka, generální ředitel BILLA Česká republika.

Jablka patří mezi nejoblíbenější ovoce. Jsou totiž velmi zdravá a jejich pozitivní účinky byly potvrzeny mnoha vědeckými studiemi. Společnost BILLA podporuje děti i mládež dlouhodobě, a proto se je snaží vést ke zdravému životnímu stylu i v den jejich svátku. BILLA se soustředí na podporu českých producentů, proto české potraviny tvoří většinu jejího sortimentu. Pod privátní značkou Česká farma nabízí výhradně české produkty ze sortimentu ovoce a zelenina.

 

Zdroj: REWE

Foto: pixabay.com

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010