Datart otevírá novou humanizovanou prodejnu v Jablonci nad Nisou

Český prodejce elektra Datart dnes otevírá novou prodejnu v Jablonci nad Nisou, v obchodním centru Central Jablonec. Jde tak o první realizaci konceptu „Prodejna 21. století“ v severních Čechách, ve kterém je hlavní motivací humanizace prostoru, s cílem zákazníkům nákup co nejvíce zpříjemnit a usnadnit.

Elektro prodejna Datartu se nachází přímo v centru Jablonce nad Nisou v novém obchodním centru Central Jablonec. V prodejně se klade důraz na polidštění prostoru, přehlednost vystaveného zboží, snazší orientaci a pohyb po prodejně za použití nových materiálů a technologií. O příjemné světlo se stará energeticky úsporné LED osvětlení. Mezi novinky patří osvětlený ovál s grafikou.

Uličky mezi regály jsme udělali dostatečně široké pro pohodlný pohyb s kočárky či na vozíku a celkově prodejna působí velmi vzdušně. Zákazníkům chceme co nejvíce nákup u nás zpříjemnit.  Proto jsme do nového designu zařadili přírodní odstíny zelené, více dřevěných prvků a současně jsme vyčlenili prostor na odpočinek, kde si mohou zákazníci zdarma dobít telefon či tablet. Zajímavostí jsou jistě i elektronické cenovky, které šetří papír. Navíc ceny na elektronických cenovkách aktualizujeme přes Wi-Fi, díky tomu máme ihned ve všech prodejnách novou cenu, jakmile ji centrálně změníme,“ vysvětluje Martin Heřmánek, ředitel prodeje v Datartu.

V prodejně jsou zastoupeny všechny kategorie výrobků, které Datart prodává, vystaveny jsou vždy nejzajímavější a nejprodávanější produkty.

Koncept „Prodejny 21.století“ představil Datart poprvé na podzim 2016 v pražském obchodním centru Chodov. Při jeho tvorbě se jednak inspiroval v zahraničí, ale vycházel také z vlastních dlouholetých zkušeností z českého prostředí a zároveň současných trendů. Na designu spolupracoval s předními architekty.

Stavba prodejny v Centralu o rozloze přes 700 m2 a příprava interiéru trvala 4 měsíce. Datart, který má nyní 45 prodejen v Čechách a na Slovensku, plánuje pokračovat v expanzi.

Ještě v tomto roce chceme otevřít pět nových prodejen a kompletně zmodernizovat další dvě,“ prozrazuje Martin Heřmánek.

 

Zdroj a foto: DATART

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010