Datart otevírá další malou prodejnu, tentokrát v Nymburku

Český prodejce elektra Datart otevře v pátek 30. 6. novou prodejnu v Nymburku v Palackého ulici. Jde o druhou prodejnu z tzv. městského konceptu malých prodejen, které mají za cíl být co nejblíže zákazníkům.

 Přestavba prodejny v centru Nymburku o velikosti necelých 100 m2 trvala zhruba měsíc. Otevřeno bude mít všechny pracovní dny a soboty dopoledne.

Pro Nymburk jsme se rozhodli na základě vysokého zájmu zákazníků, kteří si u nás objednávají zboží. Do této oblasti také často vozíme velké spotřebiče.  Přímo v prodejně budeme mít vystaveno to nejzajímavější z celé naší nabídky elektro spotřebičů a příslušenství. Pokud si zákazníci objednají zboží, které nemáme přímo v prodejně, tak jim ho do druhého dne zdarma přivezeme,“ vysvětluje Iva Pavlousková, tisková mluvčí Datart.

V prodejně bude na zákazníky čekat pečlivě vyškolený personál, který jim odborně poradí a pomůže s výběrem. U větších spotřebičů si mohou kupující objednat i Datart dopravu – službu, při které jim Datart zboží nejen doveze, ale i vynese do bytu, nainstaluje, seznámí kupujícího se základními funkcemi a ovládáním a případně odveze i spotřebič starý. S otevřením prodejny se zákazníci mohou těšit i na řadu atraktivních akcí a slev a také mohou zdarma ochutnat čerstvě připravenou kávu přímo od baristy a tradiční české koláče z místní rodinné pekárny.

Koncept malých městských prodejen představil Datart  letos v polovině května, kdy otevřel první prodejnu tohoto typu v pražské Francouzské ulici – informovali jsme zde. U malých prodejen se zaměřuje hlavně na dostupnost sortimentu a osobní kontakt se zákazníkem.

 

Zdroj a foto? Datart

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010