Datart na svém veletrhu Datart EXPO spustí budoucnost

Elektro prodejce Datart uspořádá v říjnu letošního roku prodejně zábavní veletrh Datart EXPO s podtitulem „Spouštíme budoucnost“. Brány veletrhu se otevřou 20. října 2018 v areálu brněnského výstaviště a kromě bohatého doprovodného programu se mohou návštěvníci těšit na 80 světových značek, jež zde představí nejnovější trendy a novinky ve spotřební elektronice.

Spotřební elektronika nejen pomáhá v běžném životě, ale zároveň přináší spoustu zábavy a komfortu do všech denních lidských činností

„Na veletrhu Datart EXPO chceme ukázat značku Datart jako inovativního leadera v oblasti elektra. Naším velkým koníčkem je – stejně jako u spousty dalších Čechů – elektro. Ať už se jedná o domácí spotřebiče, audio-video, televizory, notebooky, mobilní telefony, péči o domácnost či o tělo, to vše nás baví. Návštěvníkům zde proto chceme představit světové novinky a trendy zábavnou formou. Naším cílem je udělat z Datart EXPO nejprestižnější veletrh elektroniky u nás,“ prozrazuje plány Lenka Mastešová, marketingová  manažerka Datartu.

Koncept akce představila značka novinářům v pondělí 10. 9. v prostředí brněnské vily Tugendhat.

V nejmodernější hale P brněnského výstaviště na ploše 10 000 m2 představí 80 významných světových výrobců spotřební elektroniky, domácích spotřebičů, IT a příslušenství novinky pro nadcházející sezónu, včetně tipů na Vánoce. Své stánky zde budou mít všechny známé značky jako Samsung, LG, Philips, Siemens, Bosch, JBL, DJI, HP, Electrolux, Sony, Eta, ale i Nespresso, Krups, Kenwood atd. Na těchto stáncích připraví velmi zajímavý program. Například Siemens přiveze truck s kávou, kde si návštěvníci mohou udělat fotku, kterou jim následně otisknou na cappuccino. Electrolux přistaví svůj foodtruck s kuchařskou show, u Candy se bude vařit s Emanuelem Ridim, u Valery se zájemci mohou nechat učesat od kadeřníka a potkat se zde se Simonou Krainovou. DJI připravuje interaktivní expozici dronů s letovou klecí. Návštěvníci se také budou moci zastavit v chill-out zóně JBL  nebo ve fotokoutku Canonu či Nikonu, kde bude rovněž unikátní výstava fotografií, videí a hudby tvůrčího dua Czech Vibes  A to je jen lehká ochutnávka, toho co se pro ně připravuje.

Návštěvníci veletrhu budou mít jedinečnou možnost nahlédnout značkám tzv. pod pokličku. Setkají se zde se školiteli a produktovými manažery, kteří znají odpověď i na velmi detailní dotazy ohledně výrobků. Tito profesionálové v oblasti elektra budou k dispozici návštěvníkům přímo na stáncích po celý den.

V rámci bohatého doprovodného programu proběhne v zóně gamingu PlayStation Mistrovství ČR v konzolových hrách a Datart EXPO Fortnite Cup za účasti top hráčů a streamerů. V zóně virtuální reality budou připraveny arkádové aktivity, extrémní závody a unikátní  360° Virtualizer. O zábavný program se postarají akrobatičtí tanečníci s Interactive Dance Show a hudební kapely Circus Brothers či Eddie Stoilow. Celý program budou moderovat Mikoláš Tuček a Alžběta Trojanová, dvojice známá z pořadu Re-Play na stanici Prima Cool. Návštěvníci se mohou také těšit na humanoidního Pepper robota, fotokoutek Freeze me, který jim vytvoří GIF animaci, či bohatý catering.

Přípravy i vlastní akci můžete sledovat od na webu Datart EXPO a sociálních sítích – Facebook a Instagram.

Program je průběžně doplňován a aktualizován. Vstupenky za 180 Kč je možné koupit přes síť TicketPortal.

Datart EXPO navazuje na tradiční Domácí veletrh skupiny HP Tronic Zlín, jehož 23. ročník v minulém roce navštívilo bezmála 800 obchodních partnerů z 290 firem, kteří zhlédli expozice 85 značek na ploše 9 000 m2. Pro zvané obchodní partnery se brány výstaviště letos otevřou v pátek 19. října, v sobotu 20. října se pak otevřou poprvé široké veřejnosti.

 

Zdroj a foto: Datart

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010