Darujme společně lepší život!

Výrobce nealkoholických sycených i nesycených nápojů značky The Coca-Cola company, společnost Coca-Cola HBC Česko a Slovensko znovu spojila síly se společností MAKRO ČR/METRO SR a společně pomohou v jejich vánoční kampani matkám z azylových domů k lepší budoucnosti.

 Z každého zakoupeného balení 12 kusů půllitrových lahví nebo balení 24 kusů plechovek o objemu 0,33 l sycených nápojů značek Coca-Cola, Fanta nebo Sprite poputuje nyní 12 Kč bez DPH, resp. 0,48 EUR bez DPH na pomoc matkám s dětmi v nouzi. Azylové domy pod záštitou Charity ČR budou moci díky tomuto daru podpořit své klientky formou terapií, aby jejich návrat do běžného života měly spolu s dětmi co nejlehčí, a to přesně podle svých aktuálních potřeb.

Společnosti Coca-Cola HBC Česká republika, s.r.o. a MAKRO Cash & Carry ČR, s.r.o navázaly na svou Vánoční podporu z roku 2016 a i letos chtějí společně pomoci těm, kteří to potřebují. Akce začala v průběhu listopadu a potrvá až do 11. prosince 2018. Aktuální výši darované částky lze pravidelně sledovat na webové stránce. Prostředky budou následně rozděleny do vybraných zařízení a použity za účelem zajištění školení, tréninků nebo například k dofinancování volnočasových aktivit pro děti.

Oceňujeme, že pomoc půjde potřebným matkám v regionu, kde zákazník nakoupí. Pomoc maminkám s návratem do běžného života formou jejich rozvoje je jasná volba. Před dvěma lety jsme jim pomáhali společně se společností Coca-Cola poprvé formou materiálních darů. Na místě jsem se mohli přesvědčit, jak nezbytná je pro maminky a jejich děti psychická podpora ve formě terapie či mentoringu,“ vysvětlila myšlenku Romana Nýdrle, tisková mluvčí společnosti MAKRO ČR / METRO SR.

Charita Česká republika pomáhá matkám v nouzi ve všech českých a moravských regionech. Azyl poskytuje každoročně více než třem tisícům žen a jejich potomků. Vedle toho se rodinám s dětmi věnuje také v sociálních poradnách, nízkoprahových či krizových centrech nebo prostřednictvím služeb rané péče. Více se dozvíte na stránkách.

„Jsme velmi rádi, že se nám v letošním roce podařilo znovu navázat partnerství, které má smysl. V rámci našeho projektu To dáš! vidíme, jak je nemateriální pomoc potřebná, a pomáhá nejen maminkám, ale i mladým lidem otevřít cestu k sebevědomější budoucnosti. Dodat jim tolik potřebnou odvahu, ke které mnohdy stačí jen málo, ale právě ten první krok je většinou nejtěžší:“ uvedla Kateřina Kozlová, manažerka externí komunikace Coca-Cola HBC Česko a Slovensko.

Zapojit se do akce „Darujme společně lepší život“ mohou zájemci jednoduše v každé zainteresované české prodejně MAKRO, nebo slovenské prodejně METRO nákupem libovolného počtu 12ks balení půllitrových lahvích nebo 24ks plechovek o objemu 0,33l s nápoji značek Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Coca-Cola light, Coca-Cola Cherry, Coca-Cola Vanilla, Fanta pomeranč, Fanta Shokata, Fanta Zero, Sprite nebo Sprite Zero okurka.

 

 

Zdroj: Coca-Cola HBC Česko a Slovensko

Foto: Makro MAKRO Cash & Carry ČR

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010