Centrum Chodov zahajuje sérii motivačních přednášek Unexpected Talks

Centrum Chodov otevírá netradiční cyklus motivačních přednášek v rámci projektu Unexpected Talks. Každý měsíc vystoupí jeden host, který poreferuje o svých zkušenostech, práci a jiných zajímavých tématech. První z přednášek se uskuteční 28. února od 18:00 hodin. Akcí provede oblíbený moderátor Petr Říbal.

Sérii zahájí devítinásobný mistr světa v badmintonu, trojnásobný účastník olympiády a vlajkonoš české výpravy z Londýna 2012 Petr Koukal. Petr je nejen známým sportovcem, ale také zakladatelem nadačního fondu Petra Koukala, jenž vznikl v rámci projektu STK pro chlapy. Petr je zkušeným motivačním řečníkem, úspěšně překonal rakovinu varlat a své zkušenosti a rady předává dál.

Kromě zhruba třicetiminutové přednášky je pro návštěvníky přichystán i zajímavý doprovodný program. Těšit se mohou například na VIP shopping či malé občerstvení. Každý účastník Unexpected Talks a člen věrnostního programu obdrží speciální slevy na 24 hodiny u vybraných partnerů. Po celou dobu budou zákazníkům k dispozici shopping asistenti, kteří pomohou s nákupem. Pro pohodlný návrat domů bude připraven mezi 20. a 22. hodinou VIP transport.

Další ze série přednášek se uskuteční 28. března a jejím hostem bude investigativní novinář a reportér Janek Rubeš. Dále pak 25. dubna vystoupí producent, režisér a zakladatel studia Markusfilm Marek Dvořák alias Markus.

 

Zdroj: Unibail-Rodamco

Foto: Unibail-Rodamco, Jana Mensatorová/bezfrazi.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010