Čaj MatchaTea se stal v kategorii čajů produktem roku 2016

Bio čaj MatchaTea Harmony zvítězil v soutěži Heureka.cz Produkt roku 2016 v kategorii čajů. Ocenění bylo uděleno na základě celoročního pozorování chování nakupujících na internetu. Zohledněn byl počet vyhledávání, oblíbenost a zájem spotřebitelů. Ocenění tedy není výsledkem rozhodnutí komise, ale opravdové spokojenosti a zájmu zákazníků.

Soutěž Produkt roku si klade za cíl vybírat nejoblíbenější produkty dle preferencí spotřebitelů. Produkty byly za rok 2016 hodnoceny na základě počtu nákupu v internetových obchodech, počtu spotřebitelů, kteří projevili o produkt zájem a s ohledem na celkové hodnocení uživatelů. MatchaTea v soutěži zvítězil nad více než 9 tisíci dalšími produkty z kategorie čaje.

„Toto ocenění je odměna za naši dosavadní činnost a je zcela evidentní, že se ještě pořád vyplatí dělat obchod poctivě. Také proto i v letošním roce hodláme pokračovat v prodeji pravého bio MatchaTea z Japonska,“ říká Petr Patočka ze společnosti MatchaTea.cz.

Pořadatelem soutěže je Heureka Shopping s.r.o., která provozuje největší nezávislý srovnávač cen v českém internetovém prostředí Heureka.cz. Na Heureka.cz se nacházejí více než 17 milionů produktů a desítky tisíc internetových obchodů. Každý měsíc navštíví tento server v průměru 3 miliony uživatelů. Je zde možné porovnat ceny, vyměňovat si zkušenosti s dalšími uživateli, psát a číst recenze a zjišťovat informace o produktech. Poprvé vyhlašovala Produkty roku společnost Heureka Shopping s.r.o. v roce 2010.

MatchaTea je speciální druh zeleného čaje pěstovaný zastiňovací technikou, která zajistí vysoký obsah mnoha důležitých látek. Na rozdíl od běžného zeleného čaje jsou jeho listy drceny na jemný prášek a v konečný nápoj tak není jen vývarem, ale obsahuje celé listy rostliny. Na lidské tělo má povzbuzující účinky, zlepšuje paměť, náladu i soustředění. Obsahuje velké množství vitaminů a antioxidantů. Pomáhá snižovat hladinu cholesterolu v krvi a zrychluje metabolismus.

 

Zdroj a foto: MatchaTea.cz

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010