BILLA zlevňuje 1000 položek

Zákazníci v supermarketech BILLA nakoupí ještě výhodněji. V rámci akce „BILLA vždy levná“ došlo tento týden ke snížení ceny u tisícovky produktů. První vlnu zlevnění zahájila BILLA 15. února výběrem produktů pokrývajících položky napříč celým sortimentem – od potravin až po drogerii a kosmetiku.

„Do dalšího čtvrtstoletí našeho působení na českém trhu vstupujeme v dobré kondici a našim zákazníkům budeme i nadále přinášet novinky. Supermarket BILLA je místem, kde zákazník vždy nalezne bohatou nabídku kvalitních a čerstvých potravin i výrobků. „BILLA vždy levná“ potvrzuje, že naši zákazníci mohou nakupovat výhodně i bez sledování nejrůznějších akčních cen na trhu.“, uvedl generální ředitel společnosti BILLA Česká republika Jaroslaw Szczypka.

TZ_BILLA vždy levná_4 - small

BILLA svým zákazníkům nabízí výhodné nakupování dlouhodobě. Členové BILLA Bonus clubu získávají například slevu až 50 % na vybraný běžný sortiment. Při zlevnění firma myslí i na rodiny, kterým nabízí v rámci akce MULTI PACK nižší cenu při nákupu většího množství. Zákazníci také šetří nákupem kvalitních produktů privátní značky Clever.

Týdenní a denní akční nabídky připravuje BILLA napříč celým sortimentem. U produktů označených „Nyní levněji“ dlouhodobě snižuje cenu minimálně na tři týdny. Pravidelně také vybírá a zlevňuje top produkt ze sortimentu označený nálepkou “Super cena“.

Akci „BILLA vždy levná“ je věnována speciální komunikační kampaň. Postupně se objeví ve všech reklamních formátech. Kromě podpory v médiích s důrazem na TV/tisk se jednotlivé položky v týdenních vlnách představí ve speciálním akčním letáku. Položky, kterých se kampaň týká, budou také speciálně označeny na prodejnách. Aktuální přehled nových cen zákazníci naleznou i na webové stránce, která byla tento týden spuštěna.

TV spot ke kampani:

Zdroj a foto: REWE