BILLA se vrací na pražský „Kulaťák“ – na Praze 6 otevře novou prodejnu kvalitních a čerstvých potravin

Široký výběr produktů, regionální speciality, moderní prodejní plocha vybavená energeticky úspornými chladícími a mrazícími systémy. Nový supermarket BILLA v projektu BLOX se zařadí mezi nejmodernější obchody BILLA v České republice.

V sobotu 3. prosince v 7:00 bude otevřen moderní supermarket BILLA na Praze 6, Evropská 2785/11.

Na obyvatele Dejvic čeká cca 500 m2 prodejní plochy, ve kterých naleznou širokou nabídku ovoce a zeleniny, mnoho druhů čerstvého zboží, hotových chlazených pokrmů a velký výběr lahůdek. Nechybí rozmanitá nabídka voňavého a křupavého pečiva.

Nový obchod BILLA bude otevřen pondělí až pátek od 6:00 do 22:00, v sobotu od 7:00 do 22:00 a v neděli od 8:00 do 22:00.

Nový supermarket BILLA nepřichází pouze s bohatou nabídkou produktů, ale zároveň díky němu můžeme vytvořit 30 pracovních míst,“ vysvětluje generální ředitel BILLA Jaroslaw Szczypka a doplňuje: „Jsem si jist, že náš tým brzy přesvědčí místní obyvatele o skvělé nabídce kvalitních produktů za příznivé ceny.“

Nová prodejna nabízí cca 6 000 artiklů. S ohledem na menší prodejní prostor je sortiment zaměřen zejména na čerstvé kategorie, jako je pečivo, ovoce, zelenina, maso, lahůdky a mléčné produkty. Moderní vzhled prodejny podtrhují použité materiály kamene a dřeva.

 

Zdroj a foto: REWE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010