BILLA otevřela novou moderní prodejnu ve Strančicích

Společnost BILLA dnes, 6. dubna, otevřela nový supermarket v obci Strančice v okrese Praha-východ.  V pořadí 221. prodejna nabídne svým zákazníkům široký sortiment čerstvých a kvalitních produktů. Nebude chybět ani regionální regál s výrobky od lokálních dodavatelů, který zákazníkům nabídne například pečivo, mléčné výrobky, uzeniny, piva, mošty, likéry, lihoviny, čaje a bylinky, marmelády nebo cukrovinky.

Nová prodejna BILLA v ulici Revoluční se obyvatelům Strančic otevřela dnes v 7:00 hodin. Sortiment kvalitních produktů nabízí na prodejní ploše 995 m2 a pohodlné nakupování zajistí 84 parkovacích míst, včetně vyhrazených míst pro vozíčkáře nebo rodiče s dětmi.

„Na konci minulého roku jsme otevřeli 220. supermarket BILLA a stali jsme se tak nejdynamičtěji se rozvíjejícím řetězcem v České republice. Díky další expanzi můžeme pokračovat v podpoře tuzemských dodavatelů a výrobců, jejichž produkty zařazujeme do stálé nabídky. V současné době nabízí BILLA celkem 1 567 výrobků vlastních privátních značek od 250 dodavatelů, z nichž 143 jsou české firmy. Také nás těší, že můžeme kontinuálně přispívat k sociálně ekonomické stabilitě v ČR. V souvislosti s otevřením nové prodejny nabídneme více než 30 pracovních míst,“ říká Jaroslaw Szczypka, generální ředitel BILLA ČR.

V sortimentu nově otevřeného supermarketu ve Strančicích nechybí výběr čerstvého ovoce, zeleniny a pečiva, masa z českých chovů, hotových chlazených pokrmů, lahůdek, bio potravin, kosmetiky a samozřejmě nabídka privátních značek Clever, BILLA, Vocílka, BILLA Naše BIO nebo BILLA Premium.

 

Zdroj a foto: REWE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010