BILLA oslaví s Hvězdami Zanzibaru první milion

Věrnostní kampaň společnosti BILLA zaznamenává rekordní úspěch. Od poloviny března 2017, kdy kampaň začala, zákazníci získali přes 300 tisíc plyšových Hvězd Zanzibaru. A vůbec poprvé v historii firmy překoná reklamní video na YouTube milion zhlédnutí. Největší hvězdou v očích dětských zákazníků, podle údajů z 214 supermarketů BILLA, je tučňák Fraki (53 000 prodaných ks), hned za ním mrožík Kulda (50 000 ks) a Rybousek (36 000 ks).

„Těší nás, že Hvězdy Zanzibaru jsou tak oblíbené a vykouzlily úsměv na tváři našim zákazníkům i jejich dětem. Součástí marketingové kampaně, která zatím zasáhla 2,5 milionu unikátních uživatelů, byl také programatický nákup médií. Společnost BILLA tak mohla nejen přesně zacílit cílové skupiny, ale také například synchronizovat online videa s TV reklamou,“ uvedl Jaroslaw Szcyzpka, generální ředitel BILLA Česká republika.

Společnost BILLA pro své zákazníky připravila již několik úspěšných kampaní s plyšovými hračkami. Po hrdinech SuperOsmy přichází osm hvězd vybraných z moře talentů u Zanzibaru. O přízeň zákazníků se tak uchází zubní model Žrasoň, tanečník a zpívající číšník tučňák Fraki, nejstarší účastnice Želvíra, skákající delfín Del Fino, mořský koník Ponyka, krokodýl Kroki, mistr tance Rybousek a mrožík Kulda.

Plyšové hrdiny je stále možné získat. Princip sbírání bodů je velmi jednoduchý. Zákazník v supermarketu BILLA obdrží za každý nákup nad 200 Kč jeden bod, který si nalepí na hrací kartu. Kromě bodů za nákup může bod získat i zakoupením speciálně označeného produktu. Jakmile nasbírá 25 bodů, získává plyšového kamaráda za 29,90 Kč. Hvězdu talentové soutěže je také možné získat již za 10 nasbíraných bodů s doplatkem 149,90 Kč. Pokud chce zákazník hračku zakoupit přímo, bez nasbíraných bodů, činí cena 399,90 Kč. Body lze sbírat do 6. června 2017, svoji Hvězdu Zanzibaru si zákazníci mohou vyzvednout na prodejnách BILLA až do 13. června 2017.

Zdroj a foto: REWE