BILLA odstartovala živé vysílání Rádia BILLA pro své zákazníky

Rádio BILLA přešlo po šesti měsících od svého spuštění k formátu celodenního živého vysílání.  Chce tak ještě lépe reagovat na aktuální události a přinášet ten nejlepší obsah. Jeho součástí je skvělá hudba, zprávy z domova i ze zahraničí, předpověď počasí, kulinářské tipy i rozhovory s hosty. Nechybějí ani informace o aktuálních akčních nabídkách nebo novinkách společnosti BILLA. 

Zatímco dosud se živě vysílala pouze ranní show pro zaměstnance od 5.00 do 7.00 hodin, od včerejška běží živé vysílání Rádia BILLA také pro zákazníky, a to od 7 do 21 hodin, ve všech 225 prodejnách v Česku. BILLA se tak stává prvním tuzemským supermarketem s vlastním rádiem.

Redakce Rádia BILLA sídlí ve Vídni. Desítka zkušených redaktorů a moderátorů  připravuje příspěvky do vysílání a vybírá hudbu pro navození příjemné atmosféry v prodejně. „Rádio BILLA využíváme pro komunikaci se zákazníky i se zaměstnanci. Kromě možnosti informovat o dění ve společnosti BILLA, akčních nabídkách, marketingových kampaních a nových projektech, které plánujeme, vnímáme rádio i jako velmi efektivní prodejní kanál. Dokáže zákazníky motivovat k impulzivním nákupům, protože nabízí prostor pro komunikaci produktových novinek,“ vysvětluje Simona Breen, marketingová ředitelka BILLA ČR. Šéfredaktorka Rádia BILLA Jana Bujňačková k tomu dodává: „Věříme, že díky formátu live vysílání se nám podaří ještě lépe reagovat na aktuální události a přinášet kvalitnější obsah.“

BILLA se spuštěním rádia v České republice připojila ke svým zahraničním sesterským společnostem spadajícím pod rakouskou skupinu REWE. Vlastní vysílání mají např. rakouské prodejny řetězců BILLA, MERKUR, BIPA nebo PENNY, a to pod značkou RADIO MAX.

RADIO MAX je evropským lídrem v segmentu rozhlasových POS stanic. Je součástí skupiny REWE International AG. Z mediálního domu ve Vídni vysílá do 10 evropských zemí a denně osloví více než 10 milionů posluchačů.

 

Zdroj a foto: REWE GROUP

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010