BILLA odměňuje věrné zákazníky luxusními ručníky a osuškami Vossen

Společnost BILLA slaví v letošním roce jedinečné jubileum – již celé čtvrtstoletí nabízí svým zákazníkům kvalitní a čerstvé potraviny. V souvislosti s tímto výročím BILLA nachystala již druhou výjimečnou akci pro své zákazníky.  Až do 6. 9. 2016 mohou zákazníci ve všech prodejnách BILLA měnit nasbírané body za luxusní ručníky, osušky a župany značky Vossen.

Nová akce společnosti BILLA chce dopřát všem jejím zákazníkům luxus domácích lázní s prvotřídními ručníky, osuškami a župany značky Vossen. Zákazníci mohou buď sbírat věrnostní body za každý nákup nad 200 Kč, anebo rovnou měnit nasbírané body v rámci BILLA Bonus Clubu za sety ručníků či osušek.

Zákazník nákupem výrobku značky Vossen v prodejnách BILLA zároveň přispívá na pomoc dětem z dětských domovů.

Historie značky Vossen se začíná psát v roce 1925 v Rakousku. Společnost Vossen dnes patří mezi přední evropské výrobce, která vyrábí ručníky, osušky, koupelnové podložky či župany. Vossen kolekce je z vysokokvalitní 100% Pima bavlny, která se vyznačuje svými extra dlouhými a jemnými vlákny. Speciální technologie zpracování „Airpillow“ dodává textiliím úžasnou měkkost a hebkost.

Akce na ručníky a osušky Vossen  je v BILLE marketingově podpořena jak přímo na prodejnách, tak v médiích – tisk, rozhlas, TV, online, sociální sítě.

 

Více informací k akci naleznete zde .

 

 

Zdroj a foto: BILLA

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010