BILLA nabízí novou bio značku Alnatura

Společnost BILLA nově ve všech svých prodejnách nabízí širokou škálu bioproduktů pod značkou Alnatura. Ucelená nabídka biopotravin od Alnatury zahrnuje všechny základní kategorie. Zákazníci mohou vybírat z řady původních obilovin, čokoládových specialit, pomazánek, přírodních olejů, křupavých müsli, těstovin či chutných džusů a čajů. 

Produkty Alnatura již přesvědčily tisíce zákazníků, zejména díky svému závazku pro udržitelnost. Každý výrobek Alnatura je vyroben s důrazem na přísné principy bio produkce. Výrobky jsou vyráběny co nejjemněji a obsahují jen tolik přísad, kolik je nezbytné nutných. Zpracovávané plodiny jsou získávány pouze z bio zemědělské produkce, kdy jsou preferovány ty s bio certifikáty Demeter, Bioland nebo Naturland.

Partneři Alnatury si stanovili vyšší standardy na odpovědné zemědělství a chov zvířat, než nařizuje ekologická směrnice EU. V souladu se svou filosofií výroby si Alnatura zakládá na naprosté transparentnosti, která se týká jak přesného složení všech produktů, tak informací o původu každé suroviny. 

Všechny prodejny BILLA nyní nabízejí širokou škálu chutných bioproduktů Alnatura. Müsli mixy, sladké i pikantní pomazánky, čokoládové speciality, cereálie a těstoviny, omáčky na těstoviny, přírodní sladidla jako sirup z agáve a třtinový cukr, čaje a různé džusy a šťávy jsou pouhým zlomkem výběru produktů Alnatura v BILLE.

BILLA_Alnatura_1 - small

BILLA si přeje tento sortiment ve spolupráci s novým partnerem ještě rozšířit a zákazníkům nabídnout ucelenou nabídku bioproduktů pod značkou Alnatura.

Společnost Alnatura byla založena v roce 1984. Generálním ředitelem a jediným vlastníkem je v současnosti Němec Götz Rehn. Produktové portfolio Alnatury tvoří přes 1200 různých bioproduktů, které se prodávají nejen ve speciálních vlastních obchodech Alnatura po celém Německu, ale jsou také k dispozici ve ca 4 000 prodejnách rozličných retailových partnerů napříč Evropou.

Společnost v této chvíli zaměstnává kolem 2 400 zaměstnanců. Ve finančním roce 2013/2014 dosáhla společnost obratu ve výši 689 milionů euro, což představuje meziroční 16% nárůst. 

 

Zdroj a foto: REWE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010