V Alze můžete od tohoto týdne nakoupit za Bitcoiny

Alza nově přináší svým zákazníkům možnost platit za nákupy v Bitcoinech. V centrálních showroomech v Praze a Bratislavě jsou již funkční BTC automaty. 

Společnost tuto progresivní technologii zavádí na základě četných žádostí svých zákazníků jak z České republiky, tak ze zahraničí. Platby kryptoměnou umožní ve všech svých e-shopech, tedy alza.cz, alza.sk, alza.de, alza.at, alza.co.uk a alzashop.com.

Centrální showroomy v Praze a Bratislavě jsou od čtvrtka 1á.května vybaveny směnnými automaty, ve kterých mohou zájemci nakoupit Bitcoiny za koruny či eura a naopak. Tato zařízení provozuje pro Alzu společnost GENERAL BYTES s.r.o.

Zavedením obchodování v Bitcoinech jdeme vstříc rostoucí oblibě této formy placení a potenciálu nové technologie. Praha je již dnes jedním z nejdůležitějších středisek Bitcoinu v Evropě,“ uvedl Jan Sadílek, vedoucí oddělení internetového marketingu Alza.cz.

Lídr a inovátor v oblasti e-commerce chce jít ale ještě dál. Připravuje akceptaci i dalších měn jako jsou například Litecoin nebo Ethereum.

Zavedením virtuální měny Alza pokračuje v inovacích zaměřených na ještě pohodlnější a rychlejší nakupování s maximálním pohodlím pro zákazníky. Platby Bitcoiny jsou rychlé a jednoduché, s nízkými transakčními náklady. Partnerem pro realizaci BTC plateb bude Alze společnost Bitcoinpay, dodavatel platební brány.

Společnost do svého produktového portfolia zároveň zařadila i světově úspěšný TREZOR Bitcoin. Dodavatelem této nedobytné hardwarové peněženky, která důvěryhodně ochrání virtuální měny při platebních transakcích, je společnost.

 

Zdroj: Alza

Foto: Alza, Lupa.cz

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010