V červnu přijedou do Icelandu Britské dny

Britský obchodní řetězec Iceland přiveze za svými zákazníky část Velké Británie. V rámci akce Britské dny představí klasické britské potraviny v originálním londýnském dvoupatrovém autobuse doubledecker, který ve své show používal i slavný kuchař Jamie Oliver. Autobus je upravený na pojízdné bistro a při ochutnávkách dokreslí typickou britskou atmosféru.

Iceland přiváží do České republiky již řadu let to nejlepší z britských potravin, kvalitní mražené výrobky včetně ovoce a zeleniny, ale i exotické druhy masa, mořské plody nebo hotová jídla. To vše ve vynikající kvalitě, která je dosažena unikátním způsobem mražení potravin.

1  2

3

V rámci Britských dnů představí Iceland také novinky v sortimentu, určené pro letní sezonu. Například nové druhy mražených zeleninových směsí určených nejen na gril. Grilovací sezonu dokáže ozvláštnit i široká nabídka různých mas, ryb či burgerů. Dále velké množství zmrzlin tradičních i neotřelých chutí, ale i nové příchutě cheesecaku. Pokrmy pro vás připraví známá bloggerka z Popecenicko.cz.

Britské dny jsou připraveny v těchto lokalitách a termínech:

11.6.2016      Obchodní centrum, Říčany

15.6.2016      Obchodní Centrum –  Ládví, Praha 8

16.6.2016      Galerie Luka, Praha 13

17.6.2016      Malešice, Praha 10

 

 

 

Iceland karta

Obchodní řetězec Iceland v letošním roce spustil nový Bonusový program, který se již těší velkému zájmu. Princip bonusového programu je takový, že každý registrovaný zákazník sbírá za své nákupy body (každých 30 Kč = 1bod) a po dosažení 100 bodů obdrží slevu 100 Kč.

 

Zdroj a foto: Iceland

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010