Tesco PLC zveřejňuje výsledky za uplynulý finanční rok

V České republice pokračovala společnost ve zlepšování nabídky pro zákazníky, která se odrazila ve výsledcích v průběhu celého finančního roku a nárůstu tržeb ve všech čtvrtletích roku.

Uplynulý rok byl na maloobchodních trzích ve Střední Evropě plný výzev a zároveň nám ukázal, čeho můžeme dosáhnout, pokud se skutečně řídíme přáním zákazníků. V České republice jsme zaznamenali nárůst prodejů v průběhu celého roku a ke zlepšení došlo také v Maďarsku, Polsku a na Slovensku. Moje poděkování patří všem našim kolegům, kteří ukázali velké odhodlání a dělají správné věci pro naše zákazníky.

I když jsme byli svědky povzbudivého zlepšení, jako je meziroční nárůst prodejů v celém regionu, naše ziskovost je i nadále pod tlakem. Abychom mohli i nadále zvyšovat konkurenceschopnost a udržitelnost našeho podnikání, rozhodli jsme se vytvořit pro všechny naše Evropské trhy, tedy Česko, Slovensko, Maďarsko a Polsko, jednotný řídící tým.

To nám umožní zajistit, aby naše podnikání bylo konkurenceschopnější a abychom zjednodušili způsob práce a získané prostředky využili k investicím pro naše zákazníky. Díky těmto změnám budeme moci lépe sdílet zkušenosti z trhů všech čtyř zemí a zajistí nám udržitelější budoucnost ve Střední Evropě,“ komentoval uplynulý finanční rok David Morris, generální ředitel Tesco Europe.

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010