SiNSAY již také v ČR

V Centru Černý Most byla o víkendu exkluzivně otevřena první prodejna SiNSAY v České republice. Originální móda pro mladé rebelky se tak konečně představila také českým zákaznicím. SiNSAY se řídí mottem „I´m good but not an angel“ a nabízí originální kolekce plné trendů pro všechny milovnice módy ve věku 15–24 let.

Centrum Černý Most rozšířilo portfolio svých nových prodejen o mladou značku SiNSAY, která zde oslavila svou premiéru na českém trhu. SiNSAY oslovuje všechny módní rebelky, jež se nebojí hravě kombinovat, experimentovat a provokovat. Zároveň ale dívkám přináší i inspiraci pro každodenní styling. Bohatý a nápaditý sortiment značky chce překvapit své zákaznice zastoupením a propojením prvků různých stylů – od jemného romantismu přes hravou street módu až po rockové šílenství.

Aktuální letní kolekce SiNSAY staví na nových trendech, různorodosti, využití odvážných vzorů a potisků. Dominují jí jednoduché střihy, které jsou doplněny bohatými detaily a výraznými potisky, dívčí pastelovou škálou barev a džínovými doplňky. Nechybí ani odvážnější modely s rockovým nádechem zejména v černých a bílých barevných kombinacích. Fanynky urbanistického stylu uvítají moderní kousky s charakteristickými sportovními prvky.

„Jsme velmi rádi, že SiNSAY otevřelo svoji první českou prodejnu právě v Centru Černý Most. Rozšířilo tak širokou paletu unikátních značek našeho centra. Věřím, že tuto premiéru uvítají naše mladé zákaznice s nadšením,“ uvedla Zdeňka Jakšić, ředitelka Centra Černý Most.

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010