Reklama Polygraf 2016, 10.5.-12.5. 2016

Moderní a atraktivní expozice českých i zahraničních firem, výrobců a dodavatelů z této oblasti nabídne pod jednou střechou výstaviště PVA EXPO PRAHA. Od 10. do 12. května 2016 se zde uskuteční již 23. ročník mezinárodního veletrhu REKLAMA POLYGRAF. 

Veletrh reklamních služeb nabídne stejně jako v uplynulých letech jednak prostor pro setkání osobností z oboru, ale také představí nejnovější trendy, výrobní postupy a moderní řešení reklamní komunikace.

Veletrh je zaměřen na technologie a materiály pro výrobu reklamy, singmaking, polygrafii, 3D tiskárny, POP i POS materiály, dárkové předměty a související služby,“ vyjmenovává ředitelka veletrhu Jana Nosálová.

Veletrh REKLAMA POLYGRAF je jedinou akcí tohoto typu v České republice. Letošní ročník nabídne nejen největší hráče na českém trhu, ale také mnohem více zahraničních vystavovatelů z Polska, Německa, Rakouska, Itálie či Bulharska.

Návštěvníci veletrhu REKLAMA POLYGRAF se mohou těšit na expozice společností Spandex, Canon, Xerox, Comimpex, DataLine Technology, Ospap, Profisign, Bitcon, Konica Minolta, Ricoh a dalších významných společností, na které jsou u nás již zvyklí. Novinkou pak bude segment print&packaging,“ prozrazuje Nosálová s tím, že v hale č. 2 bude tomuto segmentu věnováno 200 m2 plochy nazvané Centrum obalových a balících inovací.

„Bude zde několik demo pracovišť s výrobními linkami, které budou přímo před návštěvníky předvádět různé procesy. Lidé například uvidí personifikovaný potisk obálek a tašek, potisk vlnité lepenky a její následný výsek, nanášení etikety na láhev, práci s teplem smrštitelnou fólií, balení potravin a mnoho dalších zajímavostí,“ vyjmenovává Nosálová. 

Mezi vystavovateli z oblasti print&packaging se objeví například společnosti ARCON, Ospap, Ricoh či pap4ever digital. 

„Větší prostor veletrhu REKLAMA POLYGRAF bude věnován reklamnímu textilu. Zde nebudou chybět expozice firem Cotton Classics, Adler Czech, Alex Fox, Lambeste či Industrial Wear S vyšívacími stroji se na veletrhu již tradičně představí expozice Nedbal Trading. Laserové gravírovací a řezací stroje najdou návštěvníci například na stáncích Uhal Trade, 4isp a Semper. Za zmínku v letošním roce rovněž stojí účast nových firem s nabídkou výstavních systémů a modulů. Na vletrhu budou samozřejmě zastoupeny i v letošním roce firmy reprezentující nomenklaturu reklamních a dárkových předmětů a společnosti zastupující obor digital signage,“ doplňuje Nosálová.

 

Termín: 10.5.-12.5. 2016

Místo: Výstaviště Letňany PVA EXPO PRAHA, Praha 9 – Letňany

Pořadatel: ABF

 

Podrobné informace o akci:  ZDE

Vstupenka se slevou je k dispozici ZDE.

 

 

Foto: ABF

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010