Prosvětlený T-Frame zvyšuje prodej

Jak může prodávat na místě prodeje dekorace? Velmi dobře. Podstatné je, aby vypadala stylově a probouzela v zákaznících ty správné emoce.

Na tento recept vsadila i slovenská cestovní kancelář HECHTER Nitra, která pro svou pobočku nechala na míru vyrobit novinku v oblasti POS médií – volně stojící prosvětlený T-Frame. Poutavý vizuál o rozměru 180 x 260 cm se stal na něm jasnou dominantou pobočky.

„T-Frame u klienta plní hned několik funkcí. Jednak jím elegantně oddělí kancelářské zázemí od zákaznické zóny, ale především už od dveří poutá pozornost klientů a umocňuje jejich těšení na dovolenou u moře. Lákavý vizuál z dílny studia Redred.sk totiž díky svému podsvícení doslova přenáší pohodu prosluněné pláže až do naší kanceláře. Ve výsledku to má pozitivní vliv nejen na zákazníky, ale i na zaměstnance,“ pochvaluje si Peter Masár, zástupce agentury Redred, která zakázku realizovala.

Prosvětlené T-Framy vyrábí česká společnost Jansen Display, která patří ke světové špičce ve svém oboru a je také partnerem portálu Mistoprodeje.cz. Veškeré parametry si určuje zákazník sám.

„99 procent objednávek vyrábíme na zakázku. Hliníkový rám rozměrově dokonale přizpůsobíme tomu, co zákazník potřebuje. Umíme jak malé, tak i několikametrové formáty. Na rám se posléze vypne potištěná látka, kterou lze kdykoli vyměnit. Zákazník určuje i to, zda bude T-Frame upevněn na zdi, zavěšen v prostoru nebo zda půjde o volně stojící prvek,“ upřesňuje marketingový manažer společnosti Michal Havel.

Velkoformátové prosvětlené T-Framy jsou stále populárnější, v některých prodejnách vidíme moderní kombinaci T-Framů a digitálních obrazovek nebo jiných prvků Digital Signage, čehož jsme do nedávna byli svědky spíše v Německu nebo Anglii.

 

produkt: prosvětlený T-Frame

grafika: redred.sk,

klient: HECHTER Nitra

 

 

Zdroj a foto: Jansen Display

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010