Probíhá další ročník soutěže o nejlepší studentský design POP materiálu

Soutěž POPAI STUDENT AWARD 2011 se uskuteční v období leden – listopad 2011. Soutěž se za dobu svého trvání stala jedním ze zajímavých a úspěšných projektů POPAI CE s významným nárůstem počtu soutěžních prací a jejich kvality. Pro zadavatele reklamy i soutěžící je soutěž jedinečnou příležitostí pro navázání spolupráce prostřednictvím kreativních návrhů studentů.

Soutěže se účastní studenti středních a vysokých odborných a uměleckých škol s specializací na marketingovou podlinkovou komunikaci v České republice a na Slovensku. V loňském ročníku soutěže se poprvé objevily i práce polských studentů. Celý projekt soutěže je koncipován tak, aby poskytl účastníkům soutěže co nejvíce nových informací z oblasti marketingové komunikace v prodejních místech.

Pořadatel soutěže organizuje v průběhu projektu setkání studentů se zadavteli reklamy i výrobci POP. Programem setkání jsou interaktivní diskuze nad vybranými soutěžními návrhy uplynulého ročníku, které jsou komentovány z pohledu odborníků pro design, výrobu a z pohledu zadavatele reklamy s cílem přiblížit studentům své názory na realizovatelnost návrhu z hlediska zvolených materiálů, výrobních technologií, úrovně designu apod.

POPAI CE zviditelňuje soutěžní návrhy mladých tvůrců v rámci celoroční mediální kampaně a prezentací jejich prací v prestižní a medializované oborové soutěži tak studentům napomáhá při jejich budoucím uplatnění v oboru. Soutěž POPAI STUDENT AWARD je propojena s oborovou soutěží POPAI AWARDS, a to jak prostřednictvím expozice, kdy studentské práce doplňují výstavu oborové soutěže tak v rámci slavnostního vyhlášení výsledků soutěže, kdy informace o projektu a vítězích studentské soutěže jsou součástí programu společenského večera POPAI AWARDS.

Více informací o soutěži na www.popai.cz

Zdroj: Brands&Stories (Daniela Krofiánová), 02/2011

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010