POPAI CE má další nové členy

Do středoevropské pobočky POPAI vstoupily nově společnosti Bonduelle, MAKRO a FORTES Enterprise. Asociace POPAI CE tak sdružuje v současnosti 93 významných společností z  různých oblastí oboru komunikace v prodejních místech.

 Bonduelle CE je dceřinou společností francouzské firmy Bonduelle, která je předním evropským zpracovatelem a dodavatelem sortimentu zeleniny.  Bonduelle si klade jako důležité poslání nejen přinášet vysokou kvalitu svých výrobků, ale i splňovat etické závazky s ohledem na životní prostředí, které formulovalo 7 generací rodiny Bonduelle.

 

Společnost MAKRO Cash & Carry ČR patří k nevýznamnějším obchodním společnostem v ČR, nabízí podnikatelům výběr ze širokého sortimentu potravinářského i nepotravinářského zboží.

 

FORTES Enterprise, s.r.o. působí v oboru digitální komunikace.  Zaměřuje se na interaktivní dotyková řešení a software pro nejrůznější místa komunikace se zákazníkem. Jde především o dotykové stoly, výlohy a pulty. FORTES také vyvíjí vlastní software pro virtuální realitu.

Více informací o členech POPAI CE najdete zde.

 

Zdroj: POPAI CE

Foto: POPAI CE, Bonduelle CE, MAKRO Cash & Carry ČR, ORTES Enterprise

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010