Pepsi oživí fiktivní láhev z filmu Back to the Future

Pepsi oživuje svůj dosud fiktivní výrobek Pepsi Perfect, který se objevil v kultovním filmu Návrat do budoucnosti. Uvedený film, v anglickém originále Back to the Future, je americká sci-fi komedie, kterou v roce 1985 natočil režisér Robert Zemeckis. Pojednává o mladíkovi jménem Marty McFly, který náhodou odcestuje do minulosti, v níž ohrozí vlastní existenci v době, odkud se na cestu časem vydal. Film se stal kasovním trhákem a v roce 1985 dokonce nejvýdělečnějším americkým filmem vůbec. Komerční úspěch umožnil vznik dalších dvou pokračování v roce 1989 a 1990.

Pepsi unveils a series of themed advertisements in celebration of Pepsi Perfect and the 30th anniversary of Back to the Future. (PRNewsFoto/PepsiCo)

Pepsi bude nyní, po omezenou dobu, prodávat limitovanou edici Back to the Future. Tu si obyvatelé dnešní moderní doby budou mít už brzy možnost zakoupit. Jedna Pepsi z celkem 6500 lahví bude stát $ 20,15. Láhve se budou prodávat on-line, a to od 21. října, na oslavu 30. výročí návratu Martyho do současnosti.Podrobnosti o akci budou zveřejněny na sociálních médiích Pepsi.

pepsi-perfect-2

Pepsi také při této příležitost připravila nový spot, který zde uvádíme, ve kterém používá akční reálie z filmu. Reklama byla realizována ve spolupráci s agenturou Davie Brown Entertainment, která vytvořila, spolu s produkční společností Stun Creative, i původní fiktivní produkt Pepsi Perfect.

https://youtu.be/XrwRdzFP-fY

 

-redakce-

 

Zdroje: AdWeek, Wikipedia, PR News Foto/PepsiCo

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010