Otevírací doba supermarketů BILLA během velikonočních svátků

Během Velikonoc si budou zákazníci BILLY moci pohodlně nakoupit kromě předvelikonočního víkendu i na Velký pátek, nicméně na Velikonoční pondělí prodejny až na výjimky zavřou. Otevřeno zůstane pouze v prodejně BILLA na Letišti Václava Havla a Hlavním nádraží v Praze. Informace o otevírací době supermarketů BILLA zákazníci naleznou rovněž na webových stránkách řetězce.

V průběhu následujících týdnů si zákazníci budou moci usnadnit pečení na Velikonoce s novými pomocníky zn. Dr. Oetker. V období od 20. 3. do 14. 5. 2019 si členové BILLA Bonus Clubu budou moci zakoupit kuchyňské příslušenství této značky výměnou za BILLA Bonus Body ze zákaznického programu a finanční doplatek.

Společně s věrnostní kampaní startuje BILLA rovněž soutěž o formy a příslušenství značky Dr. Oetker Kitchen Tools na sociálních sítích. Zájemci mohou nahrát fotku vlastnoručně upečeného moučníku na vlastní Instagram s hashtagem #pecemesbillou do 14. 5. 2019. Ze všech příspěvků bude vybráno 20 výherců, kteří získají pečící formu zcela zdarma. Pravidla soutěže i další informace o probíhající kampani najdete zde.

Zdroj a foto: REWE

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010