Nová online soutěž od Hamé – Miřte na zlatou

V předvečer vrcholu biatlonové sezóny, mistrovství světa v norském Oslu, startuje na www.fandimebiatlonu.cz velká online soutěž nazvaná Miřte na zlatou. Soutěžící ji mohou hrát nejen na počítači, ale i na svém mobilu nebo tabletu. Hru zajišťuje Hamé, hlavní partner českého biatlonu. 

Během čtyř týdnů si mohou fanoušci na adrese vyzkoušet, jak těžké to je, když biatlonisté unavení z běhu míří na vzdálenost 50 metrů na několikacentimetrové terče,“ říká Petr Kopáček, PR manažer Hamé. „Fanoušci si navíc budou moci vybrat jedno z deseti míst, kde se světový pohár tuto sezónu odehrává, a dokonce si i ve hře zvolit, za kterého českého reprezentanta si chtějí zahrát.“

Celou kampaň připravila kreativní digitální agentura TL5, která má na starosti i dlouhodobou komunikaci značek Hamé na sociálních sítích. Kampaň je uzpůsobená i pro mobilní zařízení.

 

Originální ceny

Úspěšní hráči se mohou během 4 týdenních kol těšit na skvělé biatlonové ceny. Jde především o originální bundy a čepice české biatlonové reprezentace. Fanoušci mohou dále vyhrát vstupenky na slavnostní galavečer ankety biatlonista roku, kde budou mít možnost se se svými idoly osobně setkat, fotografickou knihu o loňské sezóně s originálními podpisy českých reprezentantů, sady biatlonových fandítek či balíčky s kvalitními produkty od Hamé.

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010