Milion návštěvníků v CČM

Již od 22. března mohou zákazníci nakupovat a bavit se v novém Centru Černý Most. Během prvního měsíce centrum přivítalo bezmála 1 000 000 návštěvníků, kteří mohli využít přes 160 prodejen v unikátních designových prostorech, dětské herní plochy i relaxační zóny.

Novému Centru Černý Most byly společností SGS, jež je světovým lídrem v ověřování kvality a certifikace, uděleny čtyři hvězdy. Tato známka potvrzuje stoprocentní péči o každého návštěvníka, který je zde vnímán nejen jako zákazník, ale především jako vážený a vítaný host. Této filozofii odpovídá i velké množství nových služeb, jež návštěvníkům dopřejí maximální komfort.

Certifikace od společnosti SGS byla Centru Černý Most udělena na základě splnění mnoha náročných kritérií. Hlavní parametry evaluace, jež jsou kontrolovány u všech projektů Unibail-Rodamco v rámci celé Evropy, stanovili přední odborníci z řad developera. Centrum Černý Most dokonce v rámci auditu získalo nejlepší hodnocení ze všech certifikovaných objektů společnosti. „Těší nás, že jsme dosáhli tak skvělého výsledku, jako jsou čtyři hvězdy. V podstatě to znamená, že našim návštěvníkům nabízíme nadstandardní servis, který téměř dosahuje kvality služeb ‚pětihvězdičkového hotelu’, ale s tím rozdílem, že je přístupný úplně všem. Toto je i naším hlavním cílem, neboť chceme nabízet kvalitní a dostupný servis pro každého,” řekla Zdeňka Jakšič, ředitelka Centra Černý Most.

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010