HL Display uvádí na trh výrobky z produktové řady „HL Sustainable Choice ”

HL uvádí na trh produktovou řadu „HL Sustainable Choice ”, sortiment merchandisingových řešení, vyráběných z obnovitelných či recyklovatelných materiálů, které pomáhají zákazníkům na jejich cestě k více udržitelnému obchodu.

V unikátní spolupráci s renomovanými institucemi KTH Royal Institute of Technology ve Stockholmu a IVL (švédský institut pro výzkum životního prostředí) společně vyvinuli produkty z materiálů vyráběných na bio bázi tak, aby bylo co nejvíce zredukováno množství fosilních zdrojů použitých při výrobě

Při výrobě pracujeme s recyklovanými i bio plasty, protože oba materiály hrají důležitou roli při cestě k více udržitelnému obchodu,“ řekl Jonas Marking, produktový manažer společnosti HL. „Zatímco recyklovaný plast je způsob, jak okamžitě snížit ekologickou stopu díky snížení spotřeby surového plastu, plasty vyrobené na bio bázi znamenají úplné vyloučení plastů vyprodukovaných z fosilních zdrojů a podporují přechod k více udržitelné společnosti.

Prvním produktem, který bude uváděn na trh, jsou cenovkové lišty a produktová řada “HL Sustainable choice”, která kromě cenovkových lišt dále zahrnuje poutače z recyklovaných plastů. Do sortimentu budou postupně přidány i další produkty vyrobené na bio bázi či z recyklovatelných plastů; cílem je nabídnout rozšířit u třetiny sortimentu již v roce 2019.

Zdroj a foto: HL Display

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010