DAGO získalo tři ocenění na POPAI Awards v Paříži

Z letošního ročníku prestižní evropské soutěže POPAI Awards Paris putují do České republiky hned tři ocenění, a všechna pro projekty realizované společností DAGO. Z Francie si převeze jedno zlaté umístění, jedno stříbrné a jedno bronzové.

 

Nejvyšší, tedy zlaté, vyhrála společnost DAGO v kategorii Food – Floor Display za stojan realizovaný pro výrobce superprémiového krmiva pro psy Carnilove, akcentující návrat k přírodě a divokosti.

2-Carnilove-small

 

Stříbrné místo v segmentu Food – Shelf Decoration získalo regálové čelo bonbonů JOJO. Atraktivní a interaktivní provedení s lákavým barevným vírem ovládaným pohybovými senzory.

3-JoJo-small

 

Bronz z kategorie Event si DAGO odváží za loď kapitána Morgana, oceněnou již při POPAI CE AWARDS v loňském roce, kde získala hned několik cen včetně ocenění absolutního vítěze soutěže.

1-lod-small

 

Do soutěže, která se koná od roku 1962, bylo přihlášeno 396 prací z celé Evropy. Letošním ziskem tří cen navazuje DAGO na úspěch z loňského roku, kdy v Paříží získalo dvě ocenění, jedno zlaté a jedno stříbrné.

 

 

Zdroj a foto: DAGO

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010