Český pivní festival Praha 2016, 12.5.-28.5. 2016

Tradiční pivní festival otevře své brány ve čtvrtek 12. května a potrvá 17 dní. Potěší všechny milovníky českého piva, ale i gurmány, fajnšmekry a v neposlední řadě hokejové fanoušky – přenášet totiž bude všechny stěžejní hokejové zápasy z mistrovství světa v Rusku.

Na pražské Letenské pláni vznikne od 12. – 28. května 2016 ojedinělý pivní areál o rozloze 3 900 m2, ve kterém na návštěvníky čeká možnost ochutnat více jak 150 druhů čepovaných tuzemských piv, zejména od malých a středně velkých pivovarů. Sládek krušovického pivovaru uvaří speciální festivalovou desítku a dvanáctku, které jinde než na festivalu neochutnáte. Pořadatelé letos pokračují v záměru vést festival v ekologickém duchu: zlatavý mok se bude točit výhradně do skla, stejně tak i nealko, kterým letos budou limonády české tradiční výroby.

cpf-fotky-10-small

 

V hlavním stanu bude pivní nabídka po celou dobu festivalu neměnná a tvořit ji budou piva z pivovaru Krušovice. Festival skýtá komplexní kulinářský zážitek. K pivu se budou podávat jídla tradiční česká, ale i z evropské, asijské a americké kuchyně. Každý si bude moci ověřit, jaké pivo chutná nejlépe ke konkrétnímu pokrmu.

Na festivalu nebude chybět ani nabídka vín, míchaných nápojů a mimo jiné i kvalitní kávy od profesionálních baristů. K zakousnutí budou v kavárně k dostání cupcakes se speciálními i pivními příchutěmi. Na venkovní zahrádce bude jediné místo, ve kterém si budou moci návštěvníci dopřát cigaretu. V ostatních prostorech pivního areálu bude zákaz kouření.

 

Termín: 12.5.-28.5. 2016

Místo: Letenská pláň, Praha 7

Pořadatel: Perfect fest s.r.o.

 

Program akce a podrobné informace: ZDE

 

Foto: ceskypivnifestival.cz

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010