C&A otevře největší obchod v Česku, zabere čtyři patra

Bude mít čtyři patra a rozlohu přes 5,5 tisíce metrů čtverečních. Informovala o tom společnost MAX Immo. Ta zajišťuje pronájem multifunkčního domu Diamant, ve kterém bude mít oděvní řetězec svou novu prodejnu. „Mohu potvrdit uzavření smlouvy mezi společností C&A a investorem, kterého zastupujeme. Zájemce o další obchodní prostory v Diamantu musíme bohužel zklamat – kromě menší plochy pro kavárnu C&A pronajalo veškeré plochy určené na retail,“ řekl výkonný ředitel MAX Immo Carlo Gradl.

Informaci potvrdila i mluvčí C&A Moda Monika Žilková s tím, že přesný termín otevření ještě nestanovili. „Bude to během příštího roku,“ podotkla pouze. Na Václavském náměstí přitom už módní řetězec jednu prodejnu má. Podle Žilkové i ta zůstane v provozu, nedaleko od sebe tak bude mít C&A dvě prodejny.

Multifunkční budova Diamant na Václavském náměstí v Praze byla dokončena ve třetím čtvrtletí roku 2012. V osmi nadzemních a dvou podzemních patrech nabízí celkem 5800 metrů čtverečních maloobchodních ploch, 3600 metrů čtverečních kanceláří a 1600 metrů čtverečních v posledních dvou patrech zabírají luxusní byty s terasami.

Investorem projektu Diamant je společnost Mustela, za kterou stojí rakouský developer Wolfgang Müller. Architektonický návrh projektu vznikl ve Studiu Acht architekta Václava Hlaváčka.
C&A Moda patří k největším módním řetězcům v ČR. Celkem zde provozuje 39 poboček, jubilejní čtyřicátý bude otevírat ještě tento měsíc v Praze.

 

 

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010