Asociace POPAI CE má již 80 členů

Asociace POPAI CE se od počátku letošního roku rozrostla o dalších pět nových členů. V současnosti představuje členská základna asociace 80 členů, kterými jsou přední společnosti z různých oblastí oboru komunikace v prodejních místech.

V důsledku sloučení asociací  POPAI CE a A3DR  včetně propojení členské základny vstoupily do POPAI významné společnosti, které působí v oboru dárkových a reklamních předmětů.

 

Přehled nových pět členů asociace:

quo-right_5059

Společnost Quo s. r. o. je reklamní společnost s dlouholetou tradicí na českém trhu, která v letošním roce slaví 25. výročí založení. Společnost nabízí kompletní reklamní služby. Zabývá se agenturní činností, výrobou tiskovin, brandingem reklamních předmětů a komponent pro průmysl, značením textilu a výrobou venkovní reklamy.

 

presco-right_5074

Společnost PRESCO GROUP, a.s. vznikla již v roce 1995 jako ryze česká společnost. V současné době zahrnuje dvě samostatné divize, a to divizi publishing a divizi advertising.  Hlavní činností divize publishing je vývoj a výroba kalendářů a diářů, papírenského sortimentu, dárkového sortimentu a školních potřeb. Divize advertising se zaměřuje na výrobu reklamních a dárkových předmětů s reklamním potiskem.

 

94-minutes-right_5073

Firma 94 Minutes s.r.o. má v oboru více jak dvacetiletou tradici a   jejím hlavním činnostem patří kompletní výroba, prodej a potisk tradičních i originálních reklamních a dárkových předmětů na zakázku, dále se zabývá pracovním textilem a reklamními službami.

 

3070-right_5060

3070, a.s. se sídlem v Bratislavě je nadnárodní společností, k jejímž hlavním činnostem patří design, výroba a montáž vybavení prodejních míst, design a výroba prezentačních stojanů, poradenství v oblasti marketingu v místě prodeje, digitální a interaktivní technologie v in-store.

 

knowinstore-right_5068

Agentura KNOWINSTORE je součástí české nezávislé skupiny mediálně-komunikačních agentur KNOWLIMITS GROUP. Agenturu tvoří tým s dlouholetými zkušenostmi s reklamou v místě prodeje, který pracuje pro silné portfolio domácích i zahraničních klientů. Vedle kooperace s významnými retailovými řetězci je exkluzivním partnerem společnosti p.k.Solvent provozující největší maloobchodní síť drogerií v ČR – TETA drogerie.

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010