Tomáš Varga byl jmenován CEO Publicis One pro střední Evropu

Jarek Ziebinski, globální CEO Publicis One, včera oznámil novou subregionální strukturu a tým managementu pro střední a východní Evropu, který bude sestávat ze středního, východního a jihovýchodního subregionu. Turecko bude samostatný trh. Misa Lukic, CEO Publicis One pro střední a východní Evropu, se rozhodl společnost opustit a věnovat se jiným obchodním zájmům. Jeho poslední den ve společnosti bude na konci března. Tomáš Varga, CEO Publicis One pro Českou republiku, byl jmenován CEO Publicis One pro střední Evropu (Českou republiku, Slovensko a Maďarsko).

 Ziebinski uvedl: „Misu znám téměř dvě desetiletí. Dobře se mi s ním pracovalo v agentuře Leo Burnett a také, když jsme v lednu 2016 začali spolupracovat a vydali jsme se na cestu v Publicis One. Byl především klíčovou součástí úspěchu Publicis One ve střední a východní Evropě v uplynulých dvou letech a přispěl v tomto regionu k sestavení silného týmu lídrů, který organizaci posouvá kupředu. Rád bych při této příležitosti Misovi poděkoval a popřál mu hodně štěstí v jeho dalších krocích.“

Po úžasných osmnácti letech odcházím z místa, které bylo mým druhým domovem. Vděčím Publicis Groupe za to, že jsem dostal příležitost pracovat s mimořádnými lidmi a s těmi nejlepšími klienty. Poslední dva roky v mé pozici CEO Publicis One pro střední a východní Evropu byly výjimečné. Bylo mi potěšením pracovat s motivovanými a nadšenými lídry. Spolu jsme zahájili proměnu našeho obchodního modelu a vytrvale jsme Publicis One přinášeli zdravý ziskový růst. V současné vedení mám důvěru a odcházím plný víry ve všechny z nás,“ řekl Lukic.

Tomáš Varga, CEO Publicis One pro Českou republiku, byl jmenován CEO Publicis One pro střední Evropu (Českou republiku, Slovensko a Maďarsko). Oleg Popenko, CEO Publicis One pro Ukrajinu, byl jmenován CEO Publicis One pro východní Evropu (Ukrajinu, Lotyšsko, Litvu, Estonsko a Kazachstán). Andonis Passas, CEO Publicis One pro Řecko, byl jmenován CEO Publicis One pro jihovýchodní Evropu (Řecko, Rumunsko, Bulharsko, Slovinsko, Chorvatsko, Srbsko a Makedonii). Inanc Dedebas zůstane na pozici CEO Publicis One Turecko. Všichni z nich budou přímými podřízenými Jarka Ziebinského.

Ziebinski dodal: „Noví subregionální lídři byli jmenováni na základě jejich hvězdných výkonů v posledních letech, kdy nejen přinesli silné obchodní výsledky, ale také prokázali citlivé chápání nového modelu Publicis One. Věřím, že tento tým dovede Publicis One k dosažení větších výšek.“

Ohledně subregionální struktury Ziebinski řekl: „Od vzniku Publicis One jsme chtěli své podnikání ve střední a východní Evropě optimalizovat tím, že vytvoříme skupiny trhů, kde propojíme zdroje a talent v několika zemích – to vše proto, abychom lépe využili své přednosti a svým klientům poskytli větší hodnotu. V tak roztříštěném regionu, jako je střední a východní Evropa, nám tento model umožňuje udržet si vysokou úroveň odborných znalostí navzdory výzvám menších trhů, kde může být problém s rozsahem. Když vstupujeme do nové fáze proměny Publicis One, jmenování subregionálních lídrů nám umožní proniknout hlouběji do procesu budování našeho obchodního modelu a konečně vytvořit nadčasovou mezinárodní kreativní společnost.

 

Zdroj a foto: Publicis One

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010