Obchodní síť provozoven Žabka rozšiřuje svůj tým

Tým obchodní sítě Žabka pod vedením generálního manažera Radima Lundy byl posílen o tři nové členy – novou provozní manažerkou se stala Pavla Skalická, tým finančního oddělení vede Matúš Novotný a v čele komerčního oddělení a zásobování je Aleš Lysek.

 

Pavla Skalická - Žabka

Pavla Skalická (40) se stala novou provozní manažerkou pro obchodní síť provozoven Žabka. Ve své nové roli bude zodpovědná hlavně za rozvoj  sítě z provozního hlediska a dále její nedílnou součástí nové práce je také expanze v rámci českého trhu.

„Tesco  Franchise Stores ČR jsem pomáhala již v roce 2011 integrovat jako novou část obchodu v naší společnosti a nyní jsem ráda, že jsem přímou součástí vedení . Mým úkolem, na který se těším, je  posilovat povědomí o franšízingu a pokračovat v rozvoji obchodní síťě,“  říká Pavla Skalická.

Během své pracovní kariéry působila Pavla na různých provozních pozicích ve společnostech Kaufland a Tesco. Právě v Tesco, odkud přešla do Tesco Franchise Stores, v posledních letech  jako Personální manažerka pro malé formáty byla součástí  vzestupu této části Tesco businessu a je tak opravdovou posilou pro obchodní síť Žabka . Ve volném čase se snaží věnovat své rodině. Mezi její koníčky patří také sport,hudba a moderní literatura. Snaží se podporovat v rámci své práce různé charitativní projekty a velmi ráda organizuje sportovní dny pro své kolegy.

 

Matúš Novotný - Žabka

Tým finančního oddělení vede Matúš Novotný (34). Před nástupem na místo Manažera finančního oddělení zastával různé pozice ve společnosti Tesco Stores ČR, kde v uplynulých letech prokázal své manažerské schopnosti. Před příchodem do Tesca působil v poradenské společnosti PwC. Matúš Novotný  vystudoval Marketing a Obchod na Vysoké škole báňské v Ostravě a v roce 2013 získal profesní kvalifikaci ACCA. Je ženatý, má dvě dcery a volný čas věnuje rodině a sportu – basketbal, horské kolo a turistika.

 

Aleš Lysek - Žabka

Tým komerčního oddělení a zásobování pro provozovny Žabka vede Aleš Lysek (38). Do Tesco Franchise Stores ČR nastoupil na pozici Manažera komerčního oddělení a zásobování v polovině tohoto roku. Je zodpovědný za řízení komerčního oddělení a zásobování.

Vážím si možnosti pracovat pro franchisingovou část firmy Tesco Store ČR a ujmout se nové role. Je pro mne velká výzva a věřím, že budu moci plně využít své zkušenosti z provozní části maloobchodu. Rád bych se svými novými kolegy udělal prodejny Žabka atraktivnější pro zákazníka,“ říká Aleš Lysek.

Před nástupem do pozice Manažera komerčního oddělení a zásobování pro síť obchodů Žabka zastával různé pozice ve společnosti Tesco Stores ČR, Do Tesco Franchise Stores přichází z pozice ředitele moravského hypermarketu, kde v uplynulých letech prokázal své manažerské schopnosti.  Aleš Lysek vystudoval střední školu cestovního ruchu a hotelnictví v Havířově. Ihned po škole začal podnikat v pohostinství, kde získal své první manažerské zkušenosti, které následně využil v maloobchodu. Je ženatý má jedno dítě. Mezi jeho hlavní koníčky patří cestování, běh a literatura.

 

Zdroj a foto: Tesco Franchise Stores ČR

Koláž: redakce

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010