Lenka Kholová se stala novou manažerkou outletového centra Prague The Style Outlets

Španělská společnost NEINVER jmenovala Lenku Kholovou novou manažerkou centra Prague The Style Outlets. Outlet nedaleko pražského letiště bude otevřený 26. dubna 2018. Projekt realizuje druhý nejvýznamnější provozovatel outletových center v Evropě společnost NEINVER, která se specializuje na investice, vývoj a správu nemovitostí.

Ve své nové pozici bude mít Lenka na starosti vedení největšího outletového centra v České republice. Má více než 25 let zkušeností v retailovém sektoru. V rámci své kariéry pracovala pro Vinohradský Pavilon a Metropoli Zličín a má také zkušenosti z oblasti e-commerce. Působila jako manažerka pro módní značky Jackpot & Cottonfield a ROGZ. Studovala na London School of Public Relations a na The Open University v Praze. Má certifikát z Shopping Center Management Institute.

“Mám radost, že můžu být součástí takového projektu. Jsem přesvědčená, že Prague The Style Outlets se stane prémiovou nákupní destinací pro místní i turisty. Nabídne skvělý obchodní mix, kompletní nabídku služeb a příjemné prostředí. Centrum je součástí portfolia společnosti NEINVER, lídra na outletovém trhu,“ dodává Lenka Kholová.

 

Zdroj a foto: NEINVER

Hlavní partner

Partneři

Mediální partneři

Podpořte prosím

 
Bankovní účet
2 801 779 543/2010